Kreirajte po meri svoju kancelariju

Napravite bazu za svoje poslovanje

Neka Vaša kancelarija postane sjajno mesto za rad tako što ćete u njoj konfigurisati raspored u skladu sa načinom svog poslovanja. Nakon toga prilagodite i sve ostalo, od nameštaja do skladišta, dodatne opreme, biljaka, dekoracije i brendiranja. Sve su to detalji koji personalizuju Vaš prostor.

Jednostavno od početka do kraja

Bez obzira na to da li Vam je potreban impresivan kancelarijski salon za tim od 20 članova ili inspirativan radni prostor za dve osobe, pomoći ćemo vam oko dizajna savršenog okruženja.

Uz širok raspon različitih ideja u pogledu dizajna i katalog stilova nameštaja, kao i uz izbor dodatne opreme, možemo da Vam olakšamo ovaj proces.

A troškovi će biti uračunati u Vaš ugovor o zakupu, što znači da je reč o samo jednoj redovnoj uplati bez avansnih kapitalnih izdataka.

Obratite nam se odmah i saznajte kako da osmislite dizajn svoje kancelarije na izabranoj lokaciji.

Kontaktirajte nas

Vaše opcije u pogledu dizajna

Radni prostor

Izaberite opciju u rasponu od velikih otvorenih kancelarija do izuzetno efikasnog korišćenja prostora. Sve što se na pravi način uklapa u ono što je Vašem timu potrebno za rad i saradnju.

  • Prostorije za timski rad projektovane tako da povećaju prostor za radno mesto uz istovremenu kontrolu troškova
  • Prostor za rukovodioce sa većim stolovima i prostranijim rasporedom
  • Prostrani rasporedi za rukovodioce sa više prostora za kretanje i saradnju
  • Kombinovani prostor koji objedinjuje dimenzije radnih mesta i rasporede koji odgovaraju Vašem timu

Možete da dodajete sale za sastanke, prostore za čekanje i studijske prostore za kreativan rad.

Stolovi i dodatna oprema

Naša kolekcija stolova obuhvata veliki izbor dimenzija, kao i opcija za stajanje i sedenje. A sve to sa beskrajnim mogućnostima prilagođavanja, uključujući skladišne prostore ispod stola, paravane, biljke i dodatke koji će personalizovati Vaše radno mesto.

Fiksno radno mesto

Mesta za sedenje

Naša kolekcija za sedenje obuhvata prvoklasne ergonomske kancelarijske stolice, lake stolice bez rukohvata, kao i stilske salonske fotelje i sofe. Stoga ćete uvek imati savršeno mesto za sedenje, bez obzira na to da li sređujete e-poštu ili se okupljate radi razmene ideja.

Serija 1 sa naslonom za glavu

Poboljšanja za kancelarije

Neka Vaša kancelarija postane fleksibilnija i funkcionalnija uz veliki izbor dodataka. Od skladišnih zidova do pripremljenih prostora za sastanke i salonskih prostora, ovo je način da se Vaš radni prostor iskoristi još bolje i da se Vašem timu omogući rad na više načina.

Mobilna medijska tabla

Dekoracija i brendiranje

Zahvaljujući dekorisanju i brendiranju radnog prostora, Vaša kancelarija može postati gostoljubiv i inspirativan prostor za prezentaciju Vaše kulture i Vaših vrednosti.

  • Dekorisanje zidova bojama Vašeg brenda
  • Vaš logotip na istaknutom mestu u kancelariji
get-in-touch-image

Obratite nam se odmah i saznajte kako da osmislite dizajn svoje kancelarije na izabranoj lokaciji.

Kontaktirajte nas danas